Connect Køge er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri i Køge
Slider

Vi arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Samarbejder og vidensdeling gennem netværk.

informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider

Arrangementer

Danmark for Målene i Køge

Lørdag d. 31. August 2019, Kl. 10.00 - 14.00

Ølby Centret

 

Kom og oplev spændene arrangementer om FN's 17 verdensmål, fyldt med aktiviteter for borgere og virksomheder, når Køge får besøg af Danmark for målene hen over sommeren. Du kan også få en input til, hvordan du kan implementere verdensmålene i din virksomhed.

 

Pris: Gratis

Vind eller forsvind på internettet 2019 - valget er dit

Tirsdag d. 27. August 2019, Kl. 15.30 - 17.30

Galoche Alle 15, 1. sal, 4600 Køge

 

Vil du gerne vide, hvordan du online fastholder eksisterende kunder og tiltrækker nye? Så kom til foredrag ”Vind eller forsvind på internettet 2019 - valget er dit” med Søren Lindhardt fra Onmondo. Her vil du få indblik i, hvordan du kan få din hjemmeside til at arbejde for dig som tre medarbejdere. En salgsmedarbejder, en servicemedarbejder og informationsmedarbejder, der arbejder 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i Praksis

Opstart: 4. September, Kl. 17.00 - 20.00

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

Pris: 1.995,-

Business Startup

Opstart: 9. Oktober, Kl. 9.00 - 16.00

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

Få testet din idé og find dine første kunder. Gennem tre forløb, som kan tages enkeltvis eller samlet, får du sat retning på dit salg og markedsføring samt hjælp til at skalere din virksomhed med hjælp fra private rådgivere.

 

 

Pris: Afhænger af forløbet

previous arrow
next arrow
Slider

Nyheder

Køge er klar til at modtage første krydstogtskib

Lørdag Den 6. juli anløber krydstogtskibet Seabourn Ovation Køge Havn. Køge Handel, Connect Køge og Køge Havn er i fuld gang med at lægge sidste hånd på den store dag. Målet er er at give byens borgere og butikker og ikke mindst skibets gæster en festlig oplevelse.

Connect Køge får ny direktør, Allan Munch

Den 1. august får Connect Køge en ny frontfigur i skikkelse af den 49-årige Allan Munch Mortensen. Han skifter fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri.
 
 

Lokalt cateringfirma tager socialt ansvar

Et nyt projekt giver virksomheder mulighed for at tage et socialt ansvar samtidig med, at der er fokus på vækst og udvikling af nye arbejdspladser. Den Sociale Kapitalfond har i partnerskab med Connect Køge, Indsats ApS og Køge Kommune skræddersyet et forløb til Køgevirksomheden Krohns Køkken.

Klar til at styrke erhvervs- og turismeindsatsen

Connect Køge står nu klar med en konkret strategi for arbejdet med erhvervsudviklingen og turismen i Køge-området. En strategi som også har fokus på at profilere Køge som det naturlige sted at drive en sund forretning og forkæle sig selv med unikke oplevelser.

Kom på spændende byvandring

VisitKøge har nu startet salget af billetter til årets faste byvandringer. Der er syv guidede byvandringer at vælge imellem, og den første tur bliver en kældervandring onsdag den 15. maj.
 
 

Ny turistbrochure klar til at guide turister rundt i Køge

Køge oser af hygge. Sådan indleder VisitKøge deres nye turistbrochure om Køge, som netop er kommet på gaden. Turistbrochuren udkommer årligt og rummer en lang række bud på, hvor borgere og turister kan få spændende oplevelser i Køgeområdet.
 

Få gode råd til at stoppe madspild 

Køge Kommune og Connect Køge sætter spot på FNs Verdensmål, når DANMARK FOR MÅLENE lægger vejen forbi Køge.

Connect Køge er klar med nyt iværksætterkursus

I samarbejde med Erhvervsakademi Sjælland og Ringsted Kommune, starter Connect Køge et nyt iværksætterkursus op – Iværksætteri i Praksis. Deltagerne vil blive klædt på til livet som iværksætter og får samtidig konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. 

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Petterson

2052 9404

Kontakt Jes Petterson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger

 

Sådan bruger vi cookies
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og forbedre brugeroplevelsen. Læs mere