Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

COVID-19: Få sparring og hjælp under Coronakrisen

Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned. Oplever du, at det har økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Så kan vi give sparring og vejledning i, hvordan du kommer bedst igennem situationen omkring Coronakrisen. Vores hjælp er gratis, uvildig og fortrolig.

Connect Køges erhvervskonsulenter er klar til at give vejledning og sparring omkring bl.a. regeringens mange hjælpepakker og afbødningsforanstaltninger - hvilke hjælpepakker der er relevante for dig, og hvordan du skal ansøge om dem.

Tøv ikke med at ringe.

RING (24-7) til os på: 6915 6171

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her.

Der er også mere hjælp at hente via Early Warning - læs mere her

Slider

Connect Køge
- styrker erhvervslivet og turismen

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet. Vi arbejder derfor fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

Slider

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Møde om Detailhandelsanalysen

Dato: 1. marts, kl. 15.30 til 17.00 

Online

 

Connect Køge og Køge Kommune inviterer hermed alle interesserede til online gennemgang af Detailhandelsanalysen og give input til, hvordan du mener det lokale handelsliv bedst styrkes. 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Dialogmøde om erhvervsvenlighed

Dato: 9. marts, kl. 12.30 til 13.45 

Online

 

DI Roskilde/Køge Bugt, Køge Kommune og Connect Køge inviterer til fælles dialogmøde. På mødet diskuteres, hvordan vi bedst styrker Køges erhvervsvenlighed gennem nye initiativer og politiske ideer, der skal fremme erhvervsvenligheden i lokalområdet.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Fyraftensmøde: bæredygtighed i byggebranchen

Dato: 10. marts , kl. 15.30 til 16.30 

Online

 

Kom og bliv klogere på bæredygtighed i byggebranchen. Fyraftensmødet byder på oplæg om Køge Kommunes ambitioner for bæredygtigt byggeri og om den frivillige bæredygtighedsklasse. Det hele sluttes af med en spørgerunde.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 9. marts, kl. 17.00 - 20.00

Zealand, Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

previous arrow
next arrow
Slider
Fyraftensmøde: bliv klogere på bæredygtighed i byggebranchen

Der stilles flere og flere krav om bæredygtige løsninger – også inden for byggebranchen. I samarbejde med Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger inviterer Connect Køge og Grøn Omstilling derfor nu til fyraftensmødet ”Bæredygtighed i byggebranchen”. Fyraftensmødet finder sted online den 10. marts fra kl.15.30 til 16.30.

Direktørens hjørne: COVID-19 status og når verden åbner

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om hvordan Køgeområdet står i forhold til COVD-19, og hvad gør vi, når verden igen åbner.

Vinderne blev fejret virtuelt, og fik deres fortjente priser

Connect Køges Nytårskur 2021 måtte i år aflyses grundet corona, men det forhindrede ikke Connect Køge i at fejre den ekstraordinære indsats med prisuddelingen ”Made in Køge”. I sidste uge kunne alle derfor følge med, da Connect Køge over fem dage på deres Facebookside afslørede og hyldede vinderne i de fem priskategorier.

Kom godt fra start med ”Iværksætteri i praksis”

Connect Køge tilbyder på ny uddannelsen – Iværksætteri i praksis. En spændende uddannelse hvor deltagerne over 11 aftener får viden om markedsføring, lovgivning, selskabsformer, skatteforhold og finansieringsmuligheder. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden.

Direktørens hjørne: Samarbejde, fokus og klima

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om at et godt samarbejde kan skabe vækst, en leders fokus og at klimaudfordringen er den største opgave efter corona-krisen.

Få hjælp til at starte iværksætterdrømmen op

Connect Køge tilbyder løbende opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne gode råd om, hvordan man kommer godt fra start, får sit produkt på markedet og økonomien. Næste seminar afholdes som et webinar og finder sted den 16. februar.

Business Breakfast med borgmesteren

Køge Kommune og Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til den første af flere Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. 

Direktørens hjørne: Corona tid og Business Breakfast

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om coronasituationen, coronaens påvirkning på Køge kommune, og vores nye morgenmadsmøde Business og Breakfast.

Dialog i en coronatid om fremtidens erhvervsudvikling

Køge Erhvervsudviklingsråd var mandag den 11. januar samlet – hver for sig bag computerskærmen – til kombineret tema og ordinært møde. Her var bestyrelsesposter i Connect Køge på spil, mens Køge Kommune havde indbudt til dialog om erhvervslivets ønsker og behov i forbindelse med revision af kommuneplanen.

Køge Kommunes 21 ”Gazeller” fik deres hyldest virtuelt

Hvert år udnævner Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder til Gazeller. I år er 21 virksomheder fra kommunen blevet kåret, og de blev onsdag den 16. december fejret i fællesskab af Connect Køge og Køge Kommune med flag og en anerkendende tale fra borgmester Marie Stærke.

Vælg din vinder – og vær med til at sprede lidt håb og kærlighed

Grundet de seneste restriktioner som følge af COVID-19 smittetrykket, har Connect Køge valgt ikke at afholde en fysisk nytårskur i januar 2021. Prisuddelingen Made in Køge vil fortsat blive afviklet blot virtuelt. Fra tirsdag den 22. december er det muligt at stemme på favoritterne blandt de nominerede.

Sejlene er snart sat for etablering af flydebro i Køge inderhavn

Connect Køge er næsten i mål med at skaffe finansiering til flydebroen i inderhavnen. Og med dannelsen af den nye forening Køge Inderhavns Aktivitetslaug, kan det indledende arbejde med at søsætte drømmen om flydebroen sættes i gang.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger