Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Connect Køge
- styrker erhvervslivet og turismen

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet. Vi arbejder derfor fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

Slider

Få sparring af vores erhvervskonsulenter

En af Connect Køges kerneopgaver er at yde god og kvalificeret vejledning til virksomheder. Så ønsker du at få gennemgået din virksomheds fulde potentiale eller sparring omkring udfordringer, så står vores erhvervskonsulenter til rådighed 24/7.

Tøv ikke med at ringe.

RING (24-7) til os på: 6915 6171

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her.

Der er også mere hjælp at hente via Early Warning - læs mere her

Slider

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Kom tættere på Femern

Dato: 11. maj, kl. 13.00 - 14.30

Online

 

Kom tættere på Femern-forbindelsen. Webinaret har indlæg fra en række nøglepersoner omkring projektet, fra entreprenørkonsortiet Femern Belt Contractors og fra virksomheder, der allerede er tilknyttet som underleverandører.
Hør om deres erfaringer og få indsigt i fremtidige muligheder. 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Business Breakfast

Onsdag, den 12. maj, kl. 7.45 - 9.15

Junckers Industrier A/S, Værftsvej 4, 4600 Køge

 

Kom og spis morgenmad med borgmesteren, når vi holder Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. Mødet kommer bl.a. til at handle om En Indgang og relevante sager for erhvervslivet. 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Opstartseminar

Dato: 25. maj, kl. 15-17

Online

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og bankens rolle i opstarten.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Netværk: Female Inspirers
Mette Lerdorf, erhvervskonsulent, Connect Køge

Opstarts dato: 26. maj, kl. 8.00 til 10.00

Køge Golf Klub, Gl. Hastrupvej 12, 4600 Køge

Kom med i netværket Female Inspirers, og mød andre kvindelige selvstændige. Her kommer emner som faglighed, kompetencer og personlig udvikling i spil. Netværket løber over 10 møderækker og byder oplægsholdere, som inspirerer og tilføre ny viden.

 

 

 

 

 

 

 

Pris:  3.500 kr. ekskl. moms

RaketVækst: målret din virksomhed
Billede af glad person

Start: Onsdag den 16. juni

Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk

 

Tag på RaketVækst, og få fuld styring på din virksomheds retning med konkrete handlingsplaner. RaketVækst løber over tre dage, hvor du her arbejder med din strategi og får skærpet din salgsproces og konkurrencemæssige styrker. Herefter starter et seks måneders forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

 

 

 

Pris: 4.995 kr. ekskl. moms

previous arrow
next arrow
Slider
Kom godt fra start med iværksætterdrømmen på opstartswebinaret

Connect Køge tilbyder løbende opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne gode råd og input til, hvordan man kommer godt fra start, får sat et godt koncept sammen og økonomistyringen. Næste webinar afholdes den 25. maj 2021.

Tag med på VisitKøges byvandringer rundt i skønne Køge

VisitKøge udbyder nu igen spændende byvandringer for både børn og voksne – heriblandt også en ny byvandring om Konger og Krige. Billetterne bliver sat til salg fra mandag den 26. april og kan bestilles hos VisitKøge. Den første byvandring finder sted onsdag den 19. maj.

Direktørens hjørne: På rette vej, arbejdskraft og klimatopmøde

Skrevet den 23/4 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om at vi er på rette vej, arbejdskraften i Køgeområdet og USA's klimatopmøde

Direktørens hjørne: DI’s erhvervsklimaundersøgelse og virksomhedsbesøg

Skrevet den 6/5 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som handler om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om DI’s årlige erhvervsklimaundersøgelse og virksomhedsbesøg

Kom til Business Breakfast på Junckers, og mød borgmesteren

Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til Business Breakfast onsdag den 12. maj kl. 7.45. Med genåbningen kan morgenmødet nu foregå fysisk, og denne gang afholdes Business Breakfast hos Junckers. På mødet kan man få en god dialog med borgmester Marie Stærke og teknik- og miljødirektør Stig Werner Isaksen.

Få overblikket over opgaverne i forbindelse med Femern Belt

Det første spadestik til Femern Belt er taget, og anlægsarbejdet er i fuld gang i Rødbyhavn. Connect Køge, Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development inviterer derfor nu virksomheder til online informationsmøde om byggeriet Femern Belt, og de opgaver som følger i kølvandet. Det sker torsdag den 22. april fra kl. 15.30-16.15.

Direktørens hjørne: Hyldest af talenter, genåbning og nytilflyttere

Skrevet den 8/4 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om hyldest af talenter, genåbning og nytilflyttere.

Lej en kano, og nyd Køge by fra vandsiden

Fra den 6. april lige efter påske bliver det igen muligt at leje en kano hos VisitKøge og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Da der er rift om kanoerne, er det en god idé at reservere kanoen i god tid, før man planlægger at hoppe i kanoen for at nyde byen fra vandsiden.

Direktørens hjørne: Tanker om corona, genstart og nye netværk

Skrevet den 18/3 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om tanker efter 1 år med corona, GENSTART af handelslivet i Køgeområdet og nye netværk.

Vækstfabrikken Køge får nye lokaler og nye tilbud på hylderne

Vækstfabrikken Køge slår den 1. maj dørene op i nye lokaler i centrum af Køge med nye tilbud til opstartsvirksomheder i Køge kommune. Målet er at skabe et nyt stærkt iværksættermiljø. Vækstiværksættere har allerede nu mulighed for at lægge billet ind på en kontorplads på Vækstfabrikken Køges nye lokation.

Kom med i nyt netværk for kvindelige selvstændige

Connect Køge starter nyt netværk op for kvindelige selvstændige under navnet Female Inspirers. Netværket skal medvirke til at styrke kvindelige selvstændige gennem relationer, inspiration og sparring. Der vil blive afholdt 10 møder årligt, og det første møde finder sted onsdag d. 26. maj kl. 8-10.

Direktørens hjørne: Genåbning, erhvervsservice og turisme

Skrevet den 5/3 2021. Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om et forår med fokus på genåbning, erhvervsservice og turisme.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger