Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

COVID-19: Få sparring og hjælp under Coronakrisen

Coronavirus har lukket store dele af Danmark ned. Oplever du, at det har økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed? Så kan vi give sparring og vejledning i, hvordan du kommer bedst igennem situationen omkring Coronakrisen. Vores hjælp er gratis, uvildig og fortrolig.

Connect Køges erhvervskonsulenter er klar til at give vejledning og sparring omkring bl.a. regeringens mange hjælpepakker og afbødningsforanstaltninger - hvilke hjælpepakker der er relevante for dig, og hvordan du skal ansøge om dem.

Tøv ikke med at ringe.

RING (24-7) til vores HJÆLPELINJE på: 6915 6171

Læs mere om hjælpepakker og muligheder for at søge økonomisk kompensation her.

Der er også mere hjælp at hente via Early Warning - læs mere her

Slider

Connect Køge
- styrker erhvervslivet og turismen

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet. Vi arbejder derfor fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen gennem opsøgende og aktive indsatser, events og netværksaktiviteter.

Slider

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Business Breakfast

Torsdag, den 4. februar, kl. 8.00 - 9.15.00

Online

 

Kom og spis virtuel morgenmad med borgmesteren, når vi holder Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Forløb for iværksættere

Onsdag, den 3. februar, kl. 16.30 - 19.30

Online

 

 

På forløbet ”Cirkulær økonomi og bæredygtighed for iværksættere” får du en introduktion til bæredygtigt iværksætteri og hjælp til at komme godt fra start med din grønne virksomhed.

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Prisuddeling - Made in Køge

Sidste uge i januar

Connect Køges facebookside 

 

 

Connect Køge hylder den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere. Stem på din favoritnomineret fra d.22/12-10/1, og følg med på facebook, når vinderne modtager deres priser.

 

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

Opstartsseminar februar

Tirsdag, den 16. februar, kl. 15.00 - 17.00

Sted følger

 

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og bankens rolle i opstarten.

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 9. marts, kl. 17.00 - 20.00

Zealand, Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

previous arrow
next arrow
Slider
Business Breakfast med borgmesteren

Køge Kommune og Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til den første af flere Business Breakfast torsdag den 4. februar kl. 8.00. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. 

Direktørens hjørne: Corona tid og Business Breakfast

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om coronasituationen, coronaens påvirkning på Køge kommune, og vores nye morgenmadsmøde Business og Breakfast.

Dialog i en coronatid om fremtidens erhvervsudvikling

Køge Erhvervsudviklingsråd var mandag den 11. januar samlet – hver for sig bag computerskærmen – til kombineret tema og ordinært møde. Her var bestyrelsesposter i Connect Køge på spil, mens Køge Kommune havde indbudt til dialog om erhvervslivets ønsker og behov i forbindelse med revision af kommuneplanen.

Køge Kommunes 21 ”Gazeller” fik deres hyldest virtuelt

Hvert år udnævner Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder til Gazeller. I år er 21 virksomheder fra kommunen blevet kåret, og de blev onsdag den 16. december fejret i fællesskab af Connect Køge og Køge Kommune med flag og en anerkendende tale fra borgmester Marie Stærke.

Vælg din vinder – og vær med til at sprede lidt håb og kærlighed

Grundet de seneste restriktioner som følge af COVID-19 smittetrykket, har Connect Køge valgt ikke at afholde en fysisk nytårskur i januar 2021. Prisuddelingen Made in Køge vil fortsat blive afviklet blot virtuelt. Fra tirsdag den 22. december er det muligt at stemme på favoritterne blandt de nominerede.

Sejlene er snart sat for etablering af flydebro i Køge inderhavn

Connect Køge er næsten i mål med at skaffe finansiering til flydebroen i inderhavnen. Og med dannelsen af den nye forening Køge Inderhavns Aktivitetslaug, kan det indledende arbejde med at søsætte drømmen om flydebroen sættes i gang.

Køge byder på ægte julestemning i hyggelige omgivelser

Kom til Køge, og mærk julestemningen brede sig, og med titlen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020, bliver julebesøget i Køge uden tvivl af den hyggeligste slags. Her er der ikke sparet på julebelysningen, og for børnene er der små, dejlige juleoplevelser i hele december måned.

Håndværksvirksomheder inviteres til informationsmøde

Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021 onsdag den 9. december.

Hvad skal der til for at tiltrække unge sommergæster?

Skoleelever fra Køge kommune vil i samarbejde med Connect Køge udtænke kreative ideer, som kan tiltrække unge sommergæster i alderen 13-17 år til Køge til næste sommer. Det sker som et led i 7. klassernes årlige iværksættermesse i Køge. Iværksættermessen finder sted virtuelt den 11. februar 2021.

Opstartswebinar giver iværksætterne en sikker start

I august 2020 deltog Mikkel Frogh på Connect Køges opstartsseminar for iværksættere og fik her redskaber til at komme godt fra start med sin nye virksomhed Frogh Consulting. Tirsdag d. 24. november tilbyder Connect Køge en online udgave af deres opstartsseminar, så flere iværksættere kan få hjælp til at komme sikkert fra start med deres virksomhed.

Ryk op i næste gear med din virksomhed med RaketVækst

Murermester Jimmy Jacobsen stod med en voksende virksomhed, og der skulle træffes nogle vigtige beslutninger - skulle han tage lederrollen eller ansætte en direktør? Han deltog på forløbet RaketVækst og siden da, har han sat sig i lederstolen, omsætningen er steget, og det samme er medarbejderantallet. Nu kan flere ambitiøse ejerledere skabe synlige resultater, når Connect Køge tilbyder en ny omgang RaketVækst til december. Der er sidste tilmeldingsfrist den 24. november.

Vær med til at vise smukke Køge frem i VisitKøges turistbrochure

I år har VisitKøges populære turistbrochure været særligt eftertragtet, og beholdning på 37.000 stk. er snart løbet ud. Brochuren viser det smukke Køgeområde frem over for områdets gæster. Nu er arbejdet med at producere en ny brochure for 2021 gået i gang. Og virksomheder fra Køge kommune kan være med til at udbrede budskabet om, hvor alle herlighederne befinder sig.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger