Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Arrangementer

Vi afholder løbende en række arrangementer, kurser og seminarer. Fælles for dem er, at de giver ny viden og udvider dit netværk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om vores arrangementer.

Slider
Informationsmøde om Femern byggeri

Dato: 22. april, kl. 15.30 til 16.15 

Online

 

Kom og bliv klogere på byggeriet af Femern Bælt forbindelsen. Informationsmødet byder på oplæg om byggeriet, og hvordan virksomheder kan komme i spil til byggeriet som for eksempel underleverandør. Det hele sluttes af med en spørgerunde.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Business Breakfast

Onsdag, den 12. maj, kl. 7.45 - 9.15

Junckers Industrier A/S, Værftsvej 4, 4600 Køge

 

Kom og spis morgenmad med borgmesteren, når vi holder Business Breakfast. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. Mødet kommer bl.a. til at handle om En Indgang og relevante sager for erhvervslivet. 

 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Opstartseminar

Dato: 25. maj, kl. 15-17

Online

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og bankens rolle i opstarten.

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

Netværk: Female Inspirers
Mette Lerdorf, erhvervskonsulent, Connect Køge

Opstarts dato: 26. maj, kl. 8.00 til 10.00

Køge Golf Klub, Gl. Hastrupvej 12, 4600 Køge

Kom med i netværket Female Inspirers, og mød andre kvindelige selvstændige. Her kommer emner som faglighed, kompetencer og personlig udvikling i spil. Netværket løber over 10 møderækker og byder oplægsholdere, som inspirerer og tilføre ny viden.

 

 

 

 

 

 

 

Pris:  3.500 kr. ekskl. moms

previous arrow
next arrow
Slider