Tlf: 3083 1077
Arrangementer

Connect Køge afholder løbende en række arrangementer, kurser og seminarer. Fælles for dem er, at de giver ny viden og inspiration og udvider dit netværk.
Arrangementerne er åbne for både etablerede virksomheder, opstarter og iværksættere. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om vores arrangementer, eller har en god idé til et nyt arrangement.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret om vores arrangementer.

Slider
Åbent Hus
Åbent Hus på Vækstfabrikken

Den 25. oktober, Kl. 9.00 - 10.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

 

Kom med til Åbent Hus på Vækstfabrikken Køge for iværksættere og mindre virksomheder, som søger netværk, kontorfællesskab og sparring til forretningsudvikling. Hør om hvorfor netværk er vigtigt for virksomheder og hvordan du kan blive en del af Vækstfabrikkens netværk.

 

Pris: Gratis

Sådan får du succes online
Netværksmøde om online succes

Tirsdag den 24. september, Kl. 15.30-18.00

Galoche Allé, 15. 1, 4600 Køge

 

 

Hvordan opnår du effektiv markedsføring på sociale medier, der styrker din online forretning? Det får du viden om på det her netværksmøde. Her vil to virksomheder fortælle om den succes, de har opnået med deres online forretning, samtidig med at du får gode råd til produktion og samhandel med Kina.

 

Pris: Gratis

Hør om EU støtte
Arrangement EU finansiering

Onsdag den 2. oktober, Kl. 15-17.30

Spring Nordic, Universitetsparken 7, 4000 Roskilde

 

 

Kunne du tænke dig at accelerere din forretningsudvikling, og blive den første på markedet med helt ny teknologi? Så kom til fyraftensmøde på Spring Nordic, og hør hvordan COPENVIRK kan hjælpe dig med at identificere EU-støttemuligheder til din produktudvikling. 

 

Pris: Gratis

Business Startup
Business Startup

Opstart: 9. Oktober, Kl. 9.00 - 16.00

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

 

 

Få testet din idé og find dine første kunder. Gennem tre forløb, som kan tages enkeltvis eller samlet, får du sat retning på dit salg og markedsføring samt hjælp til at skalere din virksomhed med hjælp fra private rådgivere.

 

 

Pris: Afhænger af forløbet

previous arrow
next arrow
Slider