Kom og oplev 6 spændende og lærerige arrangementer om FN's 17 verdensmål, fyldt med aktiviteter og konkurrencer for børn og voksne.

Lad os sammen gøre verdensmål til hverdagsmål

Kom og bliv klogere på verdensmålene, når Danmark for Målene besøger Køge. Køge får besøg seks lørdage hen over sommeren startende den 11. maj. Ved hvert besøg er der et nyt tema, som er relevant for både borgere og virksomheder.

Danmark for Målene tournéer rundt til 48 byer i Danmark og sætter fokus på FN's verdensmål ved at gøre emner som genbrug, sundhed, fødevarer og energi levende og vedkommende for store og små. Foreninger, virksomheder, kulturinstitutioner og andre aktører inviteres til at være med.

 

Hvad kan du få ud af Danmark for Målene?

Danmark for Målene kommer med et setup, hvor du og din virksomheder kan blive klogere på verdensmålene, og hvordan I selv kan gøre noget for at gøre målene til hverdagsmål.

Du får mulighed for at deltage i en idékonkurrence, hvor du kan komme med gode forslag til, hvordan virksomheder – evt. din egen – og kommunen kan tænke bæredygtighed ind i hverdagen. Den bedste idé udvælges og kåres den 21. september.

Connect Køge og Køge Kommune står klar til at tage en snak med dig om initiativer og hjælp til at implementere verdensmål og bæredygtighed.

Program for KØGE:
 

Eventsene finder sted på Stationspladsen ved Køge St.
 

Genbrug og cirkulær økonomi
Sundhed for alle
Emballage som ressource
Fødevarer i balance
Natur og grøn omlægning
Energi i by og bolig
Sådan bruger vi cookies
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og forbedre brugeroplevelsen. Læs mere