Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Fredagswebinar

Vær med til fredagswebinar, og få input til din daglige drift.

Slider

Deltag på fredagswebinar

Fredagswebinarer er for dig, der gerne vil have vide mere om et bestemt emne som vedrører din daglige drift og udvikling af virksomheden.

På webinaret får du et kort oplæg et udvalgt emne, og herefter får du mulighed at stille spørgsmål til rådgiveren inden for emnet.

Som deltager bliver du opdateret på et aktuelt emne, som er relevant både som ny iværksætter og i forhold til, hvad der rører sig ud i samfundet.

Næste webinar:

6. november kl. 9.00 - 10.00: Instagram med Cecilie Lei Fønss fra Connect Køge og Anja Lund fra My Apartment.

Kom og få viden fra to eksperter, som både vil fortælle om de strategiske overvejelser, og hvordan du rent praktisk bruger Instagram til at markedsføre på. Cecilie Lei Fønss fra Connect Køge fortæller om instagram og hvilke målgrupper, du møder der. Mens Anja Lund fra My Apartment i Køge giver hands-on-viden, og tips og tricks til, hvordan du skaber nærvær med kunderne gennem videoer og stories.

Program:

9.00: Velkomst ved Allan Munch, direktør Connect Køge

9.10: Cecilie Lei Fønss, SoMe-konsulent Connect Køge fortæller om instagram, strategi og brug af mikro-influencers på VisitKøge

9.25: Anja Lund fra My Apartment Køge fortæller om deres brug af instagram og hvordan de skaber personlighed og nærhed med deres kunder.

9.40: Spørgsmål

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men kræver en tilmelding her på vores hjemmeside under Arrangement

Kontakt

  • Mette Lerdorf

    Erhvervskonsulent
    +45 24 59 50 08
    Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  • 1