Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Business Breakfast med borgmesteren

Billede af morgenmad

Køge Kommune og Connect Køge inviterer alle virksomheder i kommunen til den første af flere Business Breakfast torsdag den 4. februar kl. 8.00. Formålet er at styrke dialogen og skabe et tættere samarbejde mellem det lokale erhvervsliv og Køge Kommune. 

Læs mere ...

Direktørens hjørne: Corona tid og Business Breakfast

Billede af direktør for Connect Køge Allan Munch

Et par gange om måneden kan du her på hjemmesiden læse "Direktørenes hjørne", som vil handle om budskaber og holdninger til aktuelle erhvervsrettede temaer. Denne gang handler "Direktørens hjørne" om coronasituationen, coronaens påvirkning på Køge kommune, og vores nye morgenmadsmøde Business og Breakfast.

Læs mere ...

Dialog i en coronatid om fremtidens erhvervsudvikling

Billede af borgmester Marie Stærke til virtuelt KEUR Møde

Køge Erhvervsudviklingsråd var mandag den 11. januar samlet – hver for sig bag computerskærmen – til kombineret tema og ordinært møde. Her var bestyrelsesposter i Connect Køge på spil, mens Køge Kommune havde indbudt til dialog om erhvervslivets ønsker og behov i forbindelse med revision af kommuneplanen.

Læs mere ...

Køge Kommunes 21 ”Gazeller” fik deres hyldest virtuelt

Billede af virtuel fejring af gazellerne

Hvert år udnævner Dagbladet Børsen de hurtigst voksende virksomheder til Gazeller. I år er 21 virksomheder fra kommunen blevet kåret, og de blev onsdag den 16. december fejret i fællesskab af Connect Køge og Køge Kommune med flag og en anerkendende tale fra borgmester Marie Stærke.

Læs mere ...

Køge byder på ægte julestemning i hyggelige omgivelser

Billede af julelys i Køge

Kom til Køge, og mærk julestemningen brede sig, og med titlen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020, bliver julebesøget i Køge uden tvivl af den hyggeligste slags. Her er der ikke sparet på julebelysningen, og for børnene er der små, dejlige juleoplevelser i hele december måned.

Læs mere ...

Hvad skal der til for at tiltrække unge sommergæster?

Skoleelever fra Køge kommune vil i samarbejde med Connect Køge udtænke kreative ideer, som kan tiltrække unge sommergæster i alderen 13-17 år til Køge til næste sommer. Det sker som et led i 7. klassernes årlige iværksættermesse i Køge. Iværksættermessen finder sted virtuelt den 11. februar 2021.

Læs mere ...