Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Få overblikket over opgaverne i forbindelse med Femern Belt

Billede af arbejdshavnen i Rødby

Det første spadestik til Femern Belt er taget, og anlægsarbejdet er i fuld gang i Rødbyhavn. Connect Køge, Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development inviterer derfor nu virksomheder til online informationsmøde om byggeriet Femern Belt, og de opgaver som følger i kølvandet. Det sker torsdag den 22. april fra kl. 15.30-16.15.

Læs mere ...

Lej en kano, og nyd Køge by fra vandsiden

Billede af Køge Å

Fra den 6. april lige efter påske bliver det igen muligt at leje en kano hos VisitKøge og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Da der er rift om kanoerne, er det en god idé at reservere kanoen i god tid, før man planlægger at hoppe i kanoen for at nyde byen fra vandsiden.

Læs mere ...

Vækstfabrikken Køge får nye lokaler og nye tilbud på hylderne

Erhvervskonsulent Jes Pettersson

Vækstfabrikken Køge slår den 1. maj dørene op i nye lokaler i centrum af Køge med nye tilbud til opstartsvirksomheder i Køge kommune. Målet er at skabe et nyt stærkt iværksættermiljø. Vækstiværksættere har allerede nu mulighed for at lægge billet ind på en kontorplads på Vækstfabrikken Køges nye lokation.

Læs mere ...

Kom med i nyt netværk for kvindelige selvstændige

Mette Lerdorf, erhvervskonsulent, Connect Køge

Connect Køge starter nyt netværk op for kvindelige selvstændige under navnet Female Inspirers. Netværket skal medvirke til at styrke kvindelige selvstændige gennem relationer, inspiration og sparring. Der vil blive afholdt 10 møder årligt, og det første møde finder sted onsdag d. 26. maj kl. 8-10.

Læs mere ...

Fyraftensmøde: bliv klogere på bæredygtighed i byggebranchen

Der stilles flere og flere krav om bæredygtige løsninger – også inden for byggebranchen. I samarbejde med Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger inviterer Connect Køge og Grøn Omstilling derfor nu til fyraftensmødet ”Bæredygtighed i byggebranchen”. Fyraftensmødet finder sted online den 10. marts fra kl.15.30 til 16.30.

Læs mere ...