Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Håndværksvirksomheder inviteres til informationsmøde

Indgangen til Køge Rådhus

Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021 onsdag den 9. december.

Køge Kommune, Køge Arbejdsgivernetværk og Connect Køge inviterer i fællesskab alle håndværksvirksomheder i Køge kommune til online informationsmøde. Formålet med mødet er at præsentere de forventerede byggeopgaver, som Køge Kommune vil indhente tilbud på eller lave som udbud i løbet af det kommende år. Derudover får deltagerne indsigt i, hvordan kommunen arbejder i forhold til, hvordan et problem i en bygning kan blive til en opgave for håndværkerne, og hvordan kommunen indhenter tilbud.

Program for aftenen

Aftenens program byder på velkomst ved formand for Køge Arbejdsgivernetværk Søren Evald Jensen og direktør for Connect Køge Allan Munch. Efterfølgende vil formand for Køge Kommunes Teknik- og Ejendomsudvalg Erik Swiatek give en introduktion til årets anlægsopgaver og de politiske intentioner, mens Ejendomschef Giulia Lorenzen vil præsentere de konkrete byggeopgaver. Afslutningsvis vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Mødet afholdes online onsdag den 9. december fra kl. 16.00 - 17.15.

Gratis tilmelding

Deltagelse kræver en tilmelding senest onsdag den 9. december kl. 15.00: Klik er for at tilmelde dig mødet.