Tlf: 3083 1077

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Connect Køge får ny direktør, Allan Munch

Den 1. august får Connect Køge en ny frontfigur i skikkelse af den 49-årige Allan Munch Mortensen. Han skifter fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri.
 
 

Connect Køge er sat i verden for at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køgeområdet og sikre Køges position som regionens vækstmotor. Allan Munch Morten skal med sine kompetencer inden for erhvervsudvikling og regional udvikling nu stå i spidsen for Connect Køge.


En god energi i Køge

Allan Munch Mortensen kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri (DI) og tidligere konsulent og branchedirektør i landbrugets organisationer. Den 1. august skal han som direktør for Connect Køge lede arbejdet med at styrke erhvervs- og turismeindsatsen i Køge-området. Et arbejde som han glæder sig til.

- Det er med stolthed og en vis ydmyghed, at jeg ser frem til at skulle gøre en positiv forskel for Køge-området. Fremtidsudsigterne for Køge som erhvervs- og turistområde er meget interessante. De massive investeringer i byudvikling, infrastruktur og sygehus viser en vilje til udvikling. Og det er netop den gode energi, der ligger og ulmer i Køge, som motiverer mig, fortæller Allan Munch Mortensen.


Godt indblik i Køge

Til daglig bor Allan Munch Mortensen i Roskilde med sin kone og tre drenge. Til trods for at han ikke har bopælsadresse i Køge og skal hjælpes lidt på vej til at finde rundt i Køge, har han et godt indblik i Køges erhvervsliv.


- Fra min tid i DI har jeg i perioder arbejdet tæt sammen med DI’s medlemmer i Køge. Her fandt jeg hurtigt ud af, at Køge er at af de mest dynamiske erhvervsområder; ikke bare på Sjælland, men i hele Danmark. Men slipper du mig fri i Køge bymidte, så kan jeg endnu ikke finde rundt uden et kort. Jeg skal derfor ud at lære Køge endnu bedre at kende, og her mener jeg ikke kun byen. Jeg skal også lære Køges DNA bedre at kende og finde ud af, hvad netop køgenserne særligt kan i forhold til andre steder, når det gælder at drive forretning, kulturlivet og turisme. I den første tid vil jeg derfor tage på en masse kaffemøder for at lytte til erhvervslivets, turismens, kulturlivets og kommunens syn på mulighederne og udfordringerne for Køges fremtid, fortæller Allan Munch Mortensen.

Som direktør refererer Allan Munch Mortensen til bestyrelsen i Connect Køge, og her glæder bestyrelsesformand Michael Buhl sig over ansættelsen.

- Der sker rigtig meget i Køge-området og forventningerne til Køges erhvervs- og turismeudvikling er store. Vi i bestyrelsen ser frem til samarbejdet, og vi glæder os rigtig meget til, at Allan Munch Mortensen tiltræder den 1. august. For med Allans kompetencer og dynamik er vi ikke i tvivl om, at vi får en løftestang, som kan styrke og udvikle erhvervs- og turismeindsatsen endnu mere til glæde og gavn for hele Køge-området, fortæller Michael Buhl.

 

FAKTA


Om Connect Køge

Erhvervsfonden Connect Køge blev etableret i 2018 ved en sammenlægning af den lokale erhvervsservice, Køge Bugt Erhvervscenter og VisitKøge. Fonden arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag. Sidst, men ikke mindst arbejder Connect Køge på at vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune. Connects Køges mål er at:
·  styrke erhvervslivets vilkår og udvikling
·  styrke erhvervsturismen
·  styrke projekter både inden for erhvervs- og turismeområdet
·  markedsføre og videregive informationer til turister om seværdigheder mv. i området
·  styrke samarbejdet mellem erhvervslivet og uddannelsesinstitutionerne i lokalområdet
·  markedsføre Køge-området

Kontakt

Bestyrelsesformand Michael Buhl, tlf.: 40 44 20 24, e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.