Kontakt os 24/7 på  Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Direktør for Connect Køge Allan Munch

Året rundt bidrager tusindvis af virksomheder til et stærkt og driftigt erhvervsliv i Køge-området. Connect Køge vil nu hædre de mange mennesker, der hver dag holder hjulene i gang og inviterer derfor for første gang til stor nytårskur – Made in Køge til januar. Programmet byder blandt andet på uddeling af en række priser, hvor alle kan være med til at indstille fra den 7. oktober.

 

Allerede nu er forberedelserne til Nytårskuren 2020 – Made in Køge i fuld gang. Dagen er den 23. januar, og Tapperiet lægger hus til de mange gæster. Programmet byder på inspiration fra en spændende person, der har gjort sig bemærket med sit talent for at drive virksomhed.  Og Connect Køge uddeler fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats. Fra den 7. oktober kan interesserede indstille til priserne på Connect Køges hjemmeside.

Tre nye priser ser dagens lys

Under nytårskuren vil Connect Køge i samarbejde med Sparringspartnerne uddele Iværksætterprisen og Eksportprisen. Samtidig uddeles der for første gang tre helt nye priser i forlængelse af den virale kampagne I Love My Job, som skal hylde en fantastisk kollega, et helt særligt team og det gode initiativ. Juryen består af stærke lokale erhvervsfolk, som tilsammen har mange års erfaring.

- I vores møde med Køges virksomheder – fra de helt små, der er ved at starte op, til de helt store, som har været en del af Køges historie i årtier – hører vi dagligt de personlige fortællinger om mennesker, der er enormt dedikerede og giver dét ekstra til kunder og kollegaer. Og det synes vi fortjener at blive hædret.” fortæller Direktør for Connect Køge Allan Munch.

Hele Køge-områdets erhvervsliv er inviteret

Nytårskuren 2020 – Made in Køge er den første af sin slags i Køge. Og hele Køges erhvervsliv inviteres til at fejre sig selv og give særlig hæder til den ekstraordinære indsats i Tapperiet. Programmets hovednavn vil blive offentliggjort senere, så der er noget at glæde sig til.

Allan Munch uddyber: - Det handler om mennesker. Vi skal dyrke fællesskabet og den energi, der opstår mellem mennesker, når vi arbejder med det, vi elsker. Vi har valgt Tapperiet, fordi det er et fantastisk eksempel på den spænding og dynamik mellem gammelt og nyt, som Køge rummer. Den gamle hal danner i dag rammerne for det lidt skæve og kreative, og fortæller samtidig en historie om Køge som grobund for vækst og udvikling – når mennesker mødes. Det er meget symbolsk for vores ambition med Made in Køge.

Indstillingerne til priserne

Fra den 7. oktober kan alle være med til at indstille den person, det team eller den virksomhed, som fortjener at blive hædret her på hjemmesiden. Her vil man også løbende kunne følge med i, hvad der kommer på programmet.

 

FAKTA


 

Foto TT-film: Allan Munch, Direktør Connect Køge.

Priserne:

Iværksætterprisen gives til en yngre virksomhed, der har formået at markere sig særligt positivt.

Eksportprisen gives til en virksomhed, som har vist positiv udvikling i sin eksportandel på nye markeder eller ved nye produkter.

I LOVE MY JOB-prisen gives til en medarbejder, som har udmærket sig som en fantastisk kollega.

I LOVE MY TEAM-prisen gives til et medarbejderteam, som oser af engagement, har skabt en stærk kultur i virksomheden og opnået fælles succes.

I LOVE KØGE-prisen gives til en forening eller virksomhed, som har vist mod og nytænkning til nye fælles initiativer, skabt et fællesskab og bidraget til en generel branding af erhvervslivet i Køge.

For yderligere oplysninger kontakt:

Direktør for Connect Køge Allan Munch, tlf. 30 83 10 77 og mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.