Tlf: 6915 6171

Nyheder

Connect Køge udsender jævnligt pressemeddelelser. Her bliver du holdt opdateret om sidste nyt fra Connect Køge, relevante erhvervstilbud, -ordninger og -regler.

Slider

Åbent Hus: Få den bedste start på din virksomhed

Kontorplads på Galloche Allé

Connect Køge og Vækstfabrikken danner tilsammen rammerne om et to-delt kontorfælleskab på Galoche Allé i Køge, hvor der her sættes spot på udvikling. Fredag d. 25. oktober slår de dørene op til åbent hus. Her vil borgmester Marie Stærke og serieiværksætteren Karsten Kjær lægge vejen forbi for at fortælle om iværksætteri i Køge og livet som selvstændig.

Fredag den 25. oktober inviterer Connect Køge og Vækstfabrikken Køge alle interesserede til åbent hus med morgenmad, oplæg og rundvisning fra kl. 9.00 til 10.30. Formålet er at vise mindre og nystartede virksomheder de mange muligheder, der følger med et lejemål i kontorfællesskabet på Galoche Allé.


- Vi glæder os til at invitere alle indenfor til lidt godt til ganen og en snak om, hvad mulighederne er for iværksættere i Køge og hos os på Galoche Allé. Køge har et stærkt erhvervsliv, og også et godt lag af nye iværksættere med potentiale. Og det vil vi understøtte bedst muligt, både med Vækstfabrikken Køge, men også med mange andre af vores tilbud, fortæller Allan Munch, direktør for Connect Køge.

Til åbent hus kan man møde to oplægsholdere, Borgmester Marie Stærke og serieiværksætteren Karsten Kjær, som begge har haft deres gang på Galoche Allé. De kommer for at fortælle om livet som selvstændig og iværksætteri.

Kontorplads med fokus på udvikling

Kontorfællesskaberne på Galoche Allé så dagens lys i 2012, da Vækstfabrikkerne åbnede en af deres fabrikker i Køge. Siden da har små og nystartede virksomheder kunnet lejet sig ind på enten Vækstfabrikken, hvor virksomheden følger et skræddersyet vækstforløb, eller på kontorgangen hos Connect Køge, hvor det står virksomhederne frit for, om de vil deltage i sparring og andre tilbud.

Nu sætter Connect Køge og Vækstfabrikken fuld skrue på for at skabe de bedste rammer for udvikling og opstart af virksomheder i Køge kommune. Blandt andet ved at skabe et miljø, hvor virksomhederne kan søge hen for at få sparring og netværk, samtidig med at Vækstfabrikken Køge lancerer et nyt koncept. Et koncept som skal sikre, at iværksættere klarer den svære startfase og på sigt udvikler sig med en stærk bundlinje.

- Iværksættere er vigtige for samfundet, for Danmark og dermed også for Køge kommune. Iværksættere skaber nye arbejdspladser og det har vi brug for. De former simpelthen fremtidens erhvervsliv. Derfor er vi glade for, at vi på Galoche Allé i Køge kan skabe det helt rigtige miljø for nystartede virksomheder, og at vi har et vækstmiljø, som har fokus på at hjælpe iværksættere til at overleve opstarten og skabe udvikling. Jeg har selv prøvet at være en del af dette iværksættermiljø og kan bekræfte, at miljøet er med til at styrke iværksættere i at komme godt på vej, siger borgmester Marie Stærke.

Det er selvfølgelig gratis at deltage, men tilmeld jer gerne til erhvervskonsulent Mette Lerdorf på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

FAKTA


Billedtekst: Mette Lerdorf erhvervskonsulent for Connect Køge og daglig leder for kontorfællesskabet på Galoche Allé glæder sig til at byde nye lejere velkommen.

Program:

Kl. 9.00 Fremtidens iværksætteri bygger på lidenskab og netværk, ved direktør for Connect Køge Allan Munch og borgmester Marie Stærke
Kl. 9.30 Sådan hjalp Vækstfabrikken mig frem, ved Karsten Kjær ejer af SundhedsDanmark
Kl. 9.45 Vækstfabrikkerne fortæller om styrken ved et vækstforløb
Netværk og mulighed for sparring med Connect Køges erhvervskonsulenter og Vækstfabrikkerne om din forretning
Kl. 10.30 Tak for i dag

Connect Køge sørger for kaffe og morgenmad

Tid og sted:

fredag den 25. oktober kl. 9.00 - 10.30

Vækstfabrikken Køge/Connect Køge, Galoche Allé 15.1, 4600 Køge

Om Connect Køge
Erhvervsfonden Connect Køge blev etableret i 2018 ved en sammenlægning af den lokale erhvervsservice (Køge Erhvervsservice), Køge Bugt Erhvervscenter og VisitKøge. Fonden arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag. Sidst, men ikke mindst arbejder Connect Køge på at vise nye aktører fra ind- og udland de mange muligheder, der findes i Køge kommune.

Om Vækstfabrikken Køge:
Vækstfabrikken i Køge fik sin start i 2012, og siden da har der boet iværksættere i Den Hvide By i Køge. For at sikre at de nystartede virksomheder klarer den svære startfase, og på sigt udvikler sig med en stærk bundlinje, er Vækstfabrikkerne netop gået i luften med et nyt koncept. Et koncept hvor virksomhederne på Vækstfabrikkerne får en fast sparringspartner i form af en forretningsudvikler fra Erhvervshus Sjælland. Sammen lægger iværksætteren og forretningsudvikleren en plan for, hvilke aktiviteter iværksætteren ønsker at sætte i gang, som efterfølgende bliver fulgt op, og hvor der ydes sparring undervejs.

For yderligere oplysninger kontakt:

Erhvervskonsulent Mette Lerdorf tlf. 24 59 507 08 og mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.