Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Anne Jensby

Nomineret til ILoveMyJob-prisen: Anne Jensby driver streetfoodcaféen 'Anne på sporet'

Anne Jensby driver streetfoodcaféen 'Anne på sporet' ved Borup station. Det er en lille oase på Borup station med mange lækkerier samlet på ét sted - skøn kaffe, søde sager, godbidder fra det salte køkken, interiør, mad og drikke. Anne brænder for at gøre en forskel for andre mennesker og tager gerne initiativer, der bidrager til et levende lokalsamfund.

”Jeg har boet i Borup siden 2004, og det er en dejlig by i vækst med mange tilflyttere, der pendler til job i København. Men jeg synes, der manglede lidt liv i byen, så da den mindste af mine tre børn startede i skole, tænkte jeg, at tiden var inde for at springe ud som selvstændig med min egen streetfoodcafé” fortæller Anne.

Det skal føles godt i maven

Hvis man spørger Anne, hvad der driver hende, er hun slet ikke i tvivl: ”Det er den personlige kontakt, der er min passion. Der er mange, der siger til mig, at min vogn og jeg ville kunne stå på Østerport station og tjene kassen, men det er ikke derfor, jeg gør det. Det, der giver mening for mig, er, når jeg kan se i mine kunders øjne, at de er glade og synes, det er et fedt koncept, jeg har. Og dét føles rigtig godt i maven!”

Lokal ildsjæl

Det at drive virksomhed i provinsen er for Anne helt specielt, og hun får kæmpe opbakning af de lokale.

”Det har virkelig overrasket mig positivt, hvor meget byen benytter sig af min forretning. Og det er ikke kun pendlere. Det er alt fra håndværkere, som henter sandwich i frokostpausen, til institutioner der køber fine gavekurve, eller fru Jensen som skal bruge en værtindegave. Især under Corona har jeg kunne mærke, at folk også har støttet op. Så jeg sætter stor pris på de faste kunder, som kommer og hygger med mig. Jeg sætter en ære i at få alle til at føle, at de er noget værd for min forretning – for det er de virkelig!”, fastslår Anne glad.