Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Dennis Nielsen

Nielsen medejer af Din Tøjmand i Køge

Nomineret til ILoveMyJob-prisen: Dennis Nielsen fra Din tøjmand - Køge

 Dennis Nielsen er medejer af Din Tøjmand i Torvebyen i Køge, og har arbejdet der de sidste 10 år. Han elsker sit job og går op i at give andre en god oplevelse.
” Jeg brænder, for det jeg gør, det har jeg gjort, siden jeg startede i lære i 1998, og så elsker jeg at gøre andre glade. Det ligger mig meget på sinde, at personalet i mine butikker har det godt, og at kunderne får en god oplevelse – hvilket hører sammen. For når personalet har det godt, smitter glæden af i butikken og den service, personalet giver kunderne, og så går kunderne herfra med en god oplevelse, ” fortæller Dennis.

Køge kan noget helt specielt 

Dennis er opvokset i Køge. En by som står ham meget nært, og hvor han kender kunderne godt.
”Jeg er jo køgenser, og jeg elsker at være i Køge. Jeg ejer også to andre butikker, som ligger udenbys, men fordi jeg er opvokset her, ligger Køge mig meget nært. Jeg kender mange mennesker i Køge, og derfor kender jeg også mange af mine kunder. Det er megahyggeligt, og det giver en god kontakt og dialog med kunderne, og her kan Køge noget helt specielt. For i Køge falder vi nemt i snak med hinanden,” fortæller Dennis smilende.

Der skal gives god service 

Som hos mange andre butikker har det også kunne mærkes, at der har været færre kunder i butikken på grund af corona.
”Vi har også været hårdt ramt af corona, og vi kan ikke indhente det tabte, men vi forsøger, alt det vi kan! Vores kunder er meget trofaste, og hvis vi giver en ekstra god service, så kommer de igen, og det er det, vi lever af” fastslår Dennis.