Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Connect Køge

Styrker erhvervslivet og turisme i Køge kommune

Slider

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet!

Derfor arbejder vi fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag.
Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri. 

Vi hjælper din virksomhed videre

For mange virksomheder er corona en udfordring i hverdagen. Så har du brug for sparring for at komme videre med din virksomhed, står vores erhvervskonsulenter parate til at hjælpe dig. Med vores sparring får du et 360 graders perspektiv på din virksomhed, hvor vi:

  • sammen ser nærmere på din virksomheds udfordringer og styrker
  • sammen finder frem til, hvor du bør sætte ind og udarbejder en handlingsplan
  • hjælper dig med at blive rustet til at træffe beslutninger og tage det næste skridt mod en positiv udvikling af din virksomhed

Vi har også et bredt kendskab til finansielle partnere, projekter og rådgivere. Vi kan derfor altid hjælpe med at finde den rette rådgiver eller samarbejdspartner for din virksomhed.

Ring til os for sparring på 6915 6171 - vi har åben for telefonisk henvendelse 24/7.

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Informationsmøde: RaketVækst

Torsdag den 29. oktober, kl. 16.00-17.30 

Galoche Allé 15, Køge

 

RaketVækst er et koncentreret 3-dages forløb for ejerledere, hvor der sættes fokus på virksomhedens fremadrettet strategi og ledelse. Kom til informationsmøde om RaketVækst, og mød forretningsudviklerne på forløbet og en tidligere deltager med tre Gazelle-priser, som anbefaler RaketVækst til at skabe en fokuseret retning på virksomhedens strategi.

 

 

 

 

Pris: Gratis

Opstartsseminar november
Opstartsseminar

Tirsdag, den 24. november, kl. 15.00 - 17.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

Opstartsseminaret giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms og hvordan du finder dine første kunder. 

 

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

RaketVækst

Start: Onsdag den 9. december

Slangerupgaard, Elmuevej 32, Faxe Ladeplads

 

Tag på RaketVækst, og få fuld fart på din virksomhed med konkrete handlingsplaner. RaketVækst løber over tre dage, hvor du her arbejder med din retning og skærper salgsprocessen for at få nye kunder. Herefter starter et seks måneders forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

 

 

 

 

 

Pris: 4.500 kr ekskl. moms

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 9. marts, kl. 17.00 - 20.00

Zealand, Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

Nytårskuren 2021- Made in Køge

Torsdag d. 28. januar 2021

Sted vil blive annonceret 

 

Connect Køge inviterer Køges erhvervsliv til at fejre sig selv og hylde den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere til Nytårskuren. Du kan indstille din kandidat til en af årets priser allerede nu.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

previous arrow
next arrow
Slider
Vær med til at vise smukke Køge frem i VisitKøges turistbrochure
Turistbrochuren bliver uddelt

I år har VisitKøges populære turistbrochure været særligt eftertragtet, og beholdning på 37.000 stk. er snart løbet ud. Brochuren viser det smukke Køgeområde frem over for områdets gæster. Nu er arbejdet med at producere en ny brochure for 2021 gået i gang. Og virksomheder fra Køge kommune kan være med til at udbrede budskabet om, hvor alle herlighederne befinder sig.

Få en sikker opstart og skab et godt netværk med ”Iværksætteri i praksis”
Billeder af undervisning i Iværksætteri i praksis

I samarbejde med Zealand, Ringsted Erhverv og Stevns Erhvervsråd, tilbyder Connect Køge en ny omgang af uddannelsen – Iværksætteri i praksis. Her får deltagerne viden, der giver dem en sikker virksomhedsstart. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden. Uddannelsen starter den 30. september.

Kom med til Grundtvigs Kulturfestival med unik rundvisning
Skuespiller Thure Lindhardt

Den 7. september 2020 inviterer Connect Køge, Gammelkjøgegaard og LOF alle interesserede til Grundtvigs kulturfestival. En festival med unik rundvisning på Claras Kirkegård og spændende samtalesalon med skuespiller Thure Lindhardt og Grundtvigforsker Lone Kølle Martinsen.

Kom med bag facaden på Skandinavisk Transport Center i Køge
Luftbillede af Skandinavisk Transport Center

I 2001 startede Skandinavisk Transport Center (STC) op på en bar mark i Køge. I dag er STC et af Danmarks størst sammenhængende erhvervs- og transportområder. Sammen med STC tilbyder VisitKøge nu en guidet cykeltur rundt i området. Her får deltagerne et unikt indblik i den spændende udvikling, der sker på STC. Turen finder sted den 7. september 2020 kl. 18.00.

Tag på sommervisit til Køges hyggelige købstad
Strand ved Køge med badegæster

Når sommerferien skal planlægges, drager mange til sydens sol eller tager et par overnatninger i en storby. Men er du på udkig efter unikke ferieoplevelser, så er Køges hyggelige købstad og omegn uden tvivl et besøg værd.

Kanoudlejning på Køge Å – en længe vente aktivitet

Nu bliver det igen muligt at leje en kano og sejle en dejlig tur på den smukke Køge Å. Fra den 8. juni starter VisitKøge nemlig udlejningen op igen til glæde for de mange, som har savnet denne aktivitet i byen.

Vækstfabrikken Køge søger nye lokaler
Kontor til vækstfabrikken Køge

Connect Køge og Erhvervshus Sjælland søger efter nye lokaler til Vækstfabrikken Køge. Lokaliteten af Vækstfabrikken er derfor nu sat i udbud med frist den 10. juni. 

Opstartswebinar skal sikre iværksættere en god start
Oplægsholder Mette Lerdorf

Connect Køge afholder opstartswebinar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På webinaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Webinaret finder sted torsdag d. 14. maj. 

Få spændende fortællinger om Køges historie
Byvandring rundt i Køge

VisitKøge har nu startet salget af billetter til forårets byvandringer med guide. Der er fem temaer at vælge imellem fordelt over ni turer. Den første byvandring bliver en kældervandring torsdag den 23. april. 

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger