Tlf: 3083 1077
Connect Køge
Styrker erhvervsudvikling
og turisme i Køge
Slider

Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri.
Vi arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag.

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider

Arrangementer

Åbent Hus
Åbent Hus på Vækstfabrikken

Den 25. oktober, Kl. 9.00 - 10.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

 

 

Kom med til Åbent Hus på Vækstfabrikken Køge for iværksættere og mindre virksomheder, som søger netværk, kontorfællesskab og sparring til forretningsudvikling. Hør om hvorfor netværk er vigtigt for virksomheder og hvordan du kan blive en del af Vækstfabrikkens netværk.

 

Pris: Gratis

Slider

Nyheder

Åbent Hus: Få den bedste start på din virksomhed
Kontorplads på Galloche Allé

Connect Køge og Vækstfabrikken danner tilsammen rammerne om et to-delt kontorfælleskab på Galoche Allé i Køge, hvor der her sættes spot på udvikling. Fredag d. 25. oktober slår de dørene op til åbent hus. Her vil borgmester Marie Stærke og serieiværksætteren Karsten Kjær lægge vejen forbi for at fortælle om iværksætteri i Køge og livet som selvstændig.

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres
Direktør for Connect Køge Allan Munch

Året rundt bidrager tusindvis af virksomheder til et stærkt og driftigt erhvervsliv i Køge-området. Connect Køge vil nu hædre de mange mennesker, der hver dag holder hjulene i gang og inviterer derfor for første gang til stor nytårskur – Made in Køge til januar. Programmet byder blandt andet på uddeling af en række priser, hvor alle kan være med til at indstille fra den 7. oktober.

Køge er klar til at modtage første krydstogtskib
Krydstogtskibet Seabourn Ovation

Lørdag Den 6. juli anløber krydstogtskibet Seabourn Ovation Køge Havn. Køge Handel, Connect Køge og Køge Havn er i fuld gang med at lægge sidste hånd på den store dag. Målet er er at give byens borgere og butikker og ikke mindst skibets gæster en festlig oplevelse.

Connect Køge får ny direktør, Allan Munch
Allan Munch

Den 1. august får Connect Køge en ny frontfigur i skikkelse af den 49-årige Allan Munch Mortensen. Han skifter fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri.
 
 

Lokalt cateringfirma tager socialt ansvar
Medarbejdere fra Krohns Køkken

Et nyt projekt giver virksomheder mulighed for at tage et socialt ansvar samtidig med, at der er fokus på vækst og udvikling af nye arbejdspladser. Den Sociale Kapitalfond har i partnerskab med Connect Køge, Indsats ApS og Køge Kommune skræddersyet et forløb til Køgevirksomheden Krohns Køkken. Et forløb der skal udvikle virksomheden og klargøre Køge-borgere uden for arbejdsmarkedet til lønnet job.

Klar til at styrke erhvervs- og turismeindsatsen
Michael Buhl formand for bestyrelsen for Connect Køge

Connect Køge står nu klar med en konkret strategi for arbejdet med erhvervsudviklingen og turismen i Køge-området. En strategi som også har fokus på at profilere Køge som det naturlige sted at drive en sund forretning og forkæle sig selv med unikke oplevelser.

Kom på spændende byvandring
Køge bymidte

VisitKøge har nu startet salget af billetter til årets faste byvandringer. Der er syv guidede byvandringer at vælge imellem, og den første tur bliver en kældervandring onsdag den 15. maj.
 
 

Ny turistbrochure klar til at guide turister rundt i Køge
Præsentation af ny Turistbrochure

Køge oser af hygge. Sådan indleder VisitKøge deres nye turistbrochure om Køge, som netop er kommet på gaden. Turistbrochuren udkommer årligt og rummer en lang række bud på, hvor borgere og turister kan få spændende oplevelser i Køgeområdet.
 

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger