Tlf: 3083 1077
Connect Køge
Styrker erhvervsudvikling
og turisme i Køge
Slider

Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri.
Vi arbejder fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag.

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider

Arrangementer

Opstartsseminar februar 2020
Opstartsseminar

Tirsdag, den 25. februar, Kl. 15.00 - 17.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

 

 

Kom med til opstartsseminar for nye og kommende iværksættere i Køge. Opstartsseminaet giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan du finder dine første kunder. 

 

Pris: Gratis

Slider

Nyheder

Køgevirksomhed vokser efter Startup Masterclass
Ejer Christian Pejtersen

Det lokale sikkerhedsfirma yourCompany ApS har fokus på at mindske kriminelt relateret svind i de danske virksomheder, og med deltagelse i strategiforløbet Startup Masterclass har den unge virksomhed taget endnu et skridt imod planlagte vækstambitioner. Nu åbner Connect Køge for en ny runde masterclass, der skal få flere unge virksomheder til at udvikle sig i en sikker og profitabel retning.

Fotokonkurrence på VisitKøges facebookside
Solopgang ved Køge Å

Rundt omkring i Køge kommune findes der mange smukke steder, og hos VisitKøge elsker de at se og ikke mindst dele alle Køges herligheder med andre.

Nytårskur: "Vildere" er mottoet for hovednavnet
Serieiværksætter Jacob Risgaard

Connect Køge holder Nytårskuren 2020 – Made in Køge torsdag den 23. januar 2020 på Tapperiet kl. 14.30-17.00, og nu løftes sløret for hovednavnet. Det bliver Jacob Risgaard, som lægger vejen forbi og fortælle om sin vej til succes. Nytårskuren er nu også åben for tilmelding, og hele Køge-områdets erhvervsliv er inviteret.

 

Opstartsseminar giver nye iværksættere en god start
Erhvervskonsulent Mette Lerdorf

Connect Køge lancerer nyt opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Første seminar finder sted den 19. november hos Connect Køge på Galoche Alle.

Åbent Hus: Få den bedste start på din virksomhed
Kontorplads på Galloche Allé

Connect Køge og Vækstfabrikken danner tilsammen rammerne om et to-delt kontorfælleskab på Galoche Allé i Køge, hvor der her sættes spot på udvikling. Fredag d. 25. oktober slår de dørene op til åbent hus. Her vil borgmester Marie Stærke og serieiværksætteren Karsten Kjær lægge vejen forbi for at fortælle om iværksætteri i Køge og livet som selvstændig.

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres
Direktør for Connect Køge Allan Munch

Året rundt bidrager tusindvis af virksomheder til et stærkt og driftigt erhvervsliv i Køge-området. Connect Køge vil nu hædre de mange mennesker, der hver dag holder hjulene i gang og inviterer derfor for første gang til stor nytårskur – Made in Køge til januar. Programmet byder blandt andet på uddeling af en række priser, hvor alle kan være med til at indstille fra den 7. oktober.

Køge er klar til at modtage første krydstogtskib
Krydstogtskibet Seabourn Ovation

Lørdag Den 6. juli anløber krydstogtskibet Seabourn Ovation Køge Havn. Køge Handel, Connect Køge og Køge Havn er i fuld gang med at lægge sidste hånd på den store dag. Målet er er at give byens borgere og butikker og ikke mindst skibets gæster en festlig oplevelse.

Connect Køge får ny direktør, Allan Munch
Allan Munch

Den 1. august får Connect Køge en ny frontfigur i skikkelse af den 49-årige Allan Munch Mortensen. Han skifter fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Industri.
 
 

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger