Kontakt os døgnet rundt på  Tlf: 6915 6171

Connect Køge

Styrker erhvervslivet og turisme i Køge kommune

Slider

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet!

Derfor arbejder vi fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag.
Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri. 

 Vi hjælper din virksomhed videre

Coronaen er for mange stadig en udfordring. Så har du brug for sparring, står vores erhvervskonsulenter parate til at hjælpe dig. Med vores sparring får du et 360 graders perspektiv på din virksomhed, hvor vi:

  • sammen ser nærmere på din virksomheds udfordringer og styrker
  • sammen finder frem til, hvor du bør sætte ind og udarbejder en handlingsplan
  • hjælper dig med at blive rustet til at træffe beslutninger og tage det næste skridt mod en positiv udvikling af din virksomhed

Vi har også et bredt kendskab til finansielle partnere, projekter og rådgivere, som kan hjælpe dig videre med din virksomhed.

Ring til os for sparring på 6915 6171
- vi har åben for telefonisk henvendelse 24/7.

Ny omstillingspulje

Den 30/10 åbnede en ny pulje til virksomheder, der er hårdt ramt af følgerne af COVID-19-pandemien. Der er særligt fokus på at hjælpe virksomheder indenfor turisme og oplevelsesøkonomi, dog kan andre hårdt ramte virksomheder også søge.

Så har din virksomhed behov for at blive tilpasset eller omstillet grundet Covid-19-krisen, kan du via omstillingspuljen søge om tilskud til fx et uddannelsesløft, digital og grøn omstilling eller omstilling i produktionen.

Vil du vide mere, så kontakt os på 6915 6171, vi har åben for telefonisk henvendelse 24/7 eller læs mere her.

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

Vi hylder den ekstraordinære indsats med 5 priser

Informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Informationsmøde

Onsdag den 9. december

Online

 

 

Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021. Her bliver deltagerne præsenteret for de forventerede byggeopgaver, som Køge Kommune vil indhente tilbud på eller sende i udbud i det kommende år.

 

 

 

 

 

Pris: Gratis

RaketVækst

Start: Onsdag den 9. december

Slangerupgaard, Elmuevej 32, Faxe Ladeplads

 

Tag på RaketVækst, og få fuld fart på din virksomhed med konkrete handlingsplaner. RaketVækst løber over tre dage, hvor du her arbejder med din retning og skærper salgsprocessen for at få nye kunder. Herefter starter et seks måneders forløb, hvor erfarne ledelseskonsulenter følger din virksomhed.

 

 

 

 

 

Pris: 4.500 kr ekskl. moms

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 9. marts, kl. 17.00 - 20.00

Zealand, Lyngvej 21, 4600 Køge

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

 

 

 

 

 

 

Pris: 2.295,-

Nytårskuren 2021- Made in Køge

Torsdag d. 28. januar 2021

Sted vil blive annonceret 

 

Connect Køge inviterer Køges erhvervsliv til at fejre sig selv og hylde den ekstraordinære indsats med fem priser til lokale virksomheder og medarbejdere til Nytårskuren. Du kan indstille din kandidat til en af årets priser allerede nu.

 

  

 

 

 

 

 

 Pris: Gratis

previous arrow
next arrow
Slider
Sejlene er snart sat for etablering af flydebro i Køge inderhavn
Billede af Køge inderhavn

Connect Køge er næsten i mål med at skaffe finansiering til flydebroen i inderhavnen. Og med dannelsen af den nye forening Køge Inderhavns Aktivitetslaug, kan det indledende arbejde med at søsætte drømmen om flydebroen sættes i gang.

Køge byder på ægte julestemning i hyggelige omgivelser
Billede af julelys i Køge

Kom til Køge, og mærk julestemningen brede sig, og med titlen som Danmarks hyggeligste handelsby 2020, bliver julebesøget i Køge uden tvivl af den hyggeligste slags. Her er der ikke sparet på julebelysningen, og for børnene er der små, dejlige juleoplevelser i hele december måned.

Håndværksvirksomheder inviteres til informationsmøde
Indgangen til Køge Rådhus

Håndværksvirksomheder i Køge kommune inviteres til informationsmøde om kommunale opgaver 2021 onsdag den 9. december.

Hvad skal der til for at tiltrække unge sommergæster?

Skoleelever fra Køge kommune vil i samarbejde med Connect Køge udtænke kreative ideer, som kan tiltrække unge sommergæster i alderen 13-17 år til Køge til næste sommer. Det sker som et led i 7. klassernes årlige iværksættermesse i Køge. Iværksættermessen finder sted virtuelt den 11. februar 2021.

Opstartswebinar giver iværksætterne en sikker start
Billeder af Mikkel Frogh

I august 2020 deltog Mikkel Frogh på Connect Køges opstartsseminar for iværksættere og fik her redskaber til at komme godt fra start med sin nye virksomhed Frogh Consulting. Tirsdag d. 24. november tilbyder Connect Køge en online udgave af deres opstartsseminar, så flere iværksættere kan få hjælp til at komme sikkert fra start med deres virksomhed.

Ryk op i næste gear med din virksomhed med RaketVækst
Billede af murermester Jimmy Jacobsen

Murermester Jimmy Jacobsen stod med en voksende virksomhed, og der skulle træffes nogle vigtige beslutninger - skulle han tage lederrollen eller ansætte en direktør? Han deltog på forløbet RaketVækst og siden da, har han sat sig i lederstolen, omsætningen er steget, og det samme er medarbejderantallet. Nu kan flere ambitiøse ejerledere skabe synlige resultater, når Connect Køge tilbyder en ny omgang RaketVækst til december. Der er sidste tilmeldingsfrist den 24. november.

Vær med til at vise smukke Køge frem i VisitKøges turistbrochure
Turistbrochuren bliver uddelt

I år har VisitKøges populære turistbrochure været særligt eftertragtet, og beholdning på 37.000 stk. er snart løbet ud. Brochuren viser det smukke Køgeområde frem over for områdets gæster. Nu er arbejdet med at producere en ny brochure for 2021 gået i gang. Og virksomheder fra Køge kommune kan være med til at udbrede budskabet om, hvor alle herlighederne befinder sig.

Få en sikker opstart og skab et godt netværk med ”Iværksætteri i praksis”
Billeder af undervisning i Iværksætteri i praksis

I samarbejde med Zealand, Ringsted Erhverv og Stevns Erhvervsråd, tilbyder Connect Køge en ny omgang af uddannelsen – Iværksætteri i praksis. Her får deltagerne viden, der giver dem en sikker virksomhedsstart. Samtidig får de konkrete værktøjer, som kan bruges direkte til opstart og drift af virksomheden. Uddannelsen starter den 30. september.

Kom med til Grundtvigs Kulturfestival med unik rundvisning
Skuespiller Thure Lindhardt

Den 7. september 2020 inviterer Connect Køge, Gammelkjøgegaard og LOF alle interesserede til Grundtvigs kulturfestival. En festival med unik rundvisning på Claras Kirkegård og spændende samtalesalon med skuespiller Thure Lindhardt og Grundtvigforsker Lone Kølle Martinsen.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger