Tlf: 3083 1077

Connect Køge

Vi ønsker, at styrke erhvervsudviklingen og turismen i Køge kommune.

Slider

Det skal være let at drive virksomhed og være turist i Køgeområdet!

- Derfor arbejder vi fokuseret på at styrke erhvervs- og turismeindsatsen, danne netværk og blive en aktiv medspiller i virksomhedernes hverdag. Vi er virksomhedernes indgang til vækst og iværksætteri. 

Forretningsudvikling for virksomheder

Kurser, sparring og arrangementer for iværksættere

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres

informationer til turister om seværdigheder mv. i området

Slider
Åbent Hus Vestergade 3C
Åbent hus i Vestergade

Torsdag, den 27. februar, Kl. 14.30 - 16.00

Vestergade 3C, 4600 Køge

 

  

Connect Køge og Grøn Omstilling holder åbent hus Vestergade 3C torsdag d. 27. februar kl. 14:30 – 16:00. Borgmester Marie Stærke og formand for Klima- og Planudvalget Niels Rolskov sætter ord på husets mange funktioner og ambitioner.

 

Pris: Gratis

Opstartsseminar maj 2020
Opstartsseminar

Tirsdag, den 28. maj, Kl. 15.00 - 17.30

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

Kom med til opstartsseminar for nye og kommende iværksættere i Køge. Opstartsseminaet giver en god introduktion til livet som selvstændig. Vi kommer rundt om, hvordan du går fra god ide til god forretningside. Du får viden om, hvordan du udvikler din ide, virksomhedsformer, skat, moms, hvordan du finder dine første kunder. 

 

Pris: Gratis

Styrk din indre sælger
RED Consulting

Onsdag, den 4. marts, Kl. 13.00 - 17.00

Galoche Alle 15.1, 4600 Køge

 

 

 

Styrk din indre sælger og boost dit salg. Som iværksætter har du nok rigtig godt styr på dine produkter og ydelser. Men hvad med dit salg? På 3 timer får du de grundlæggende værktøjer, du har brug for til at booste dit salg.

 

Pris: Gratis

Iværksætteri i praksis
Iværksætteri i Praksis

Opstart: 17. marts, Kl. 17.00 - 20.00

Garnisonen 38, 4100 Ringsted

 

 

 

Bliv klædt på til livet som iværksætter og få konkrete værktøjer, som kan bruges direkte i virksomheden. Uddannelsen løber over 4 måneder og afsluttes med en eksamen. Du kommer rundt om temaer som salg, markedsføring, forretningsmodel og økonomi.

Pris: 2.295,-

previous arrow
next arrow
Slider
Opstartsseminar skal sikre en god start
Opstartsseminar

Connect Køge afholder opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Seminaret finder sted den 25. februar hos Connect Køge på Galoche Alle.

Vinderne fik deres fortjente priser
Vindere af priser, Nytårskur 2020

Connect Køge afholdt i går - torsdag den 23. januar - deres Nytårskur 2020 - Made in Køge. Med et brag af en fest blev Køge-områdets erhvervsliv fejret med inspirerende oplæg af Jacob Risgaard, uddelinger af fem priser til de stolte vindere og lækkerier til ganen.

Køgevirksomhed vokser efter Startup Masterclass
Ejer Christian Pejtersen

Det lokale sikkerhedsfirma yourCompany ApS har fokus på at mindske kriminelt relateret svind i de danske virksomheder, og med deltagelse i strategiforløbet Startup Masterclass har den unge virksomhed taget endnu et skridt imod planlagte vækstambitioner. Nu åbner Connect Køge for en ny runde masterclass, der skal få flere unge virksomheder til at udvikle sig i en sikker og profitabel retning.

Fotokonkurrence på VisitKøges facebookside
Solopgang ved Køge Å

Rundt omkring i Køge kommune findes der mange smukke steder, og hos VisitKøge elsker de at se og ikke mindst dele alle Køges herligheder med andre.

Nytårskur: "Vildere" er mottoet for hovednavnet
Serieiværksætter Jacob Risgaard

Connect Køge holder Nytårskuren 2020 – Made in Køge torsdag den 23. januar 2020 på Tapperiet kl. 14.30-17.00, og nu løftes sløret for hovednavnet. Det bliver Jacob Risgaard, som lægger vejen forbi og fortælle om sin vej til succes. Nytårskuren er nu også åben for tilmelding, og hele Køge-områdets erhvervsliv er inviteret.

 

Opstartsseminar giver nye iværksættere en god start
Erhvervskonsulent Mette Lerdorf

Connect Køge lancerer nyt opstartsseminar for iværksættere og for dem, som overvejer at tage springet til livet som selvstændig. På seminaret får deltagerne et godt indblik i opstartsfasen, og hvordan man skaber et sikkert fundament for den nye virksomhed. Første seminar finder sted den 19. november hos Connect Køge på Galoche Alle.

Åbent Hus: Få den bedste start på din virksomhed
Kontorplads på Galloche Allé

Connect Køge og Vækstfabrikken danner tilsammen rammerne om et to-delt kontorfælleskab på Galoche Allé i Køge, hvor der her sættes spot på udvikling. Fredag d. 25. oktober slår de dørene op til åbent hus. Her vil borgmester Marie Stærke og serieiværksætteren Karsten Kjær lægge vejen forbi for at fortælle om iværksætteri i Køge og livet som selvstændig.

Køges erhvervsliv skal fejres og hædres
Direktør for Connect Køge Allan Munch

Året rundt bidrager tusindvis af virksomheder til et stærkt og driftigt erhvervsliv i Køge-området. Connect Køge vil nu hædre de mange mennesker, der hver dag holder hjulene i gang og inviterer derfor for første gang til stor nytårskur – Made in Køge til januar. Programmet byder blandt andet på uddeling af en række priser, hvor alle kan være med til at indstille fra den 7. oktober.

previous arrow
next arrow
Slider
KØGE NORD – DEN NYE PORT TIL VERDENEN OG ET STRATEGISK KNUDEPUNKT
Slider

Kontakt Direktøren

Allan Munch

3083 1077

Kontakt Allan Munch

 

Kontakt Erhvervsservice

Mette Lerdorf

2459 5008

Kontakt Mette Lerdorf

 

Kontakt Erhvervsservice

Jes Pettersson

2052 9404

Kontakt Jes Pettersson

 

Kontakt Turistbureauet

VisitKøge

6915 6170

Kontakt turistbureauet

 

PR og markedsføring

Kirstine Vernier Kryger

4049 4640

Kontakt Kirstine Vernier Kryger